top of page
2P6A1085_edited.jpg

Sisustussuunnittelu

Kodeilla ja tiloilla on valtava merkitys ihmisen hyvinvointiin. Visuaalisesti tasapainoinen tila auttaa palautumisessa, keskittymisessä sekä hetkestä nauttimisesta. Sisustussuunnittelulla otetaan tilan potentiaalista kaikki hyöty irti. Sisustussuunnittelu on paljon muutakin kuin vain kauniita tiloja. Kauniin tilan alta löytyy käytännöllisiä ratkaisuja, jotka helpottavat arkea ja tukevat elämäntapaasi. Sisustussuunnittelu on parhaimmillaan antoisaa yhteistyötä asiakkaan ja suunnittelijan välillä. Lopputulos muuttaa haaveet todeksi ja asiakkaalle syntyy tila, jossa on hyvä olla ja alusta uusille unelmille elämässä.  

Sisustussuunnittelu koostuu seuraavista osa-alueista:

  • kiintokalustesuunnitelma

  • irtokalustesuunnitelma

  • valaistussuunnitelma

  • tekstiilisuunnitelma

  • värisuunnitelma

  • pintamateriaalisuunnitelma

  • 3d havainnekuvat

Sisustussuunnitelmiin kuuluu aina laadukkaat 3d-havainnekuvat, jotka yhdessä materiaalimallien kanssa auttavat hahmottamaan lopputuloksen. Sisustussuunnitelma voi pitää sisällään kaikki osa-alueet tai tarvittaessa vain yhden niistä juuri sinun tarpeidesi mukaan. Sisustussuunnitelma sisältää kaiken tarvitsemasi tiedon suunnitelman toteuttamiseen tai halutessasi voin hallinnoida projektin puolestasi. Ota yhteyttä niin räätälöidään sinulle sopiva paketti.

Kullervonkatu 1-3_edited.jpg

Tilasuunnittelu

Eikö kodin tai toimitilan pohjaratkaisu toimi? Mikäli huonekalujen sijoittelulla ei päästä toimivaan lopputulokseen on syytä tarkastella kodin, toimiston tai liiketilan pohjapiirrosta. Voisiko lopputulos olla käytännöllisempi, jos keittiö siirretään toiselle puolelle asuntoa tai makuuhuoneesta tehdään toinen kylpyhuone?  

Tilasuunnittelussa otetaan huomioon tilan käyttötarkoitus, käyttäjien tarpeet ja toiveet sekä tilan fyysiset rajoitteet ja ominaisuudet. Tavoitteena on luoda toimiva, miellyttävä ja tehokas tila, joka tukee sen käyttötarkoitusta ja tarjoaa käyttäjilleen miellyttävän ja inspiroivan ympäristön. Tilasuunnittelussa määritetään tilan käyttötarkoitus ja mitoitetaan se vastaamaan tarpeita, samalla luodaan pohja toimivalle sisustussuunnittelulle. 

Uudiskohteissa tilasuunnittelu aloitetaan yhdessä arkkitehdin tai talotoimittajan suunnittelijan kanssa. Tilasuunnitelulla varmistetaan mahdollisimman käytännöllinen ja toimiva sekä visuaalisesti näyttävä pohjaratkaisu.

Kullervonkatu 1-3_edited.jpg
Metsolankaari 47.jpg

Toteutuksen organisointi

Projektinhallinta on olennainen osa onnistunutta rakennus- tai saneeraushanketta. Olen tukenasi läpi hankkeen ja tarvittaessa voin hoitaa puolestasi kaikki materiaalitilaukset, toimitusten aikataulutuksen sekä yhteydenpidon urakoitsijaan. Osallistun työmaapalavereihin ja ratkon projektin aikana vastaan tulleita yllätyksiä. Pidän teidät ajantasalla projektin etenemisen suhteen ja varmistan, että toteutus vastaa sisustussuunnitelmaa. 

bottom of page