top of page
Minä2_edited_edited.jpg

Riikka Patrikainen

sisustussuunnittelija
3d visualisoija
yrittäjä

Kuka olen?

Olen hyvinkääläinen yrittäjä, sisustussuunnittelija ja 3D-visualisoija. Aikaisemmalta koulutukseltani olen tekstiili- ja vaatetustekniikan insinööri. Olen tehnyt myös visualistin töitä sekä nuoruudessani toimin kilpahevostenhoitajana.
Aikaisempia ammatteja yhdistää visuaalisuus; rakastan hevosten kauneutta sekä muodin leikittelyä väreillä, muodoilla ja tekstuureilla.


Perhe ja koti ovat minulle kaikista tärkeimmät asiat. Kodin tulee olla kutsuva, rentouttava sekä viihtyisä. Uskon että, asuinympäristöllämme on suuri vaikutus hyvinvointiin. Viihtyisä, rauhoittava koti auttaa meitä palautumaan työn ja arjen haasteista. 

Eniten rakastan ylellisten kotien sekä perinnekohteiden suunnittelua. Minua siis puhuttelee kauniiden designtuotteiden laatu ja yksityiskohdat, mutta samaan aikaan rakastan lautalattioiden narinaa ja hirren tuoksua. Olen siis suunnittelijana erittäin monipuolinen. Insinööritausta tekee minusta teknisesti hyvin vahvan suunnittelijan luovuutta unohtamatta. Rakastan myös haasteita!

Pyrin työssäni yhdistelemään erilaisia materiaaleja ja tekstuureja, välillä hieman suppeammalla, mutta hionostuneella väripaletilla ja toisinaan hyvinkin rohkeasti. Kaikkia töitäni kuitenkin yhdistää seesteisyys, rauha ja tasapaino.  
Olen hyvä kuuntelija ja seuraan myös asiakkaideni sanatonta viestintää, jotta löydän asiakkailleni juuri ne oikeat ratkaisut. Pyrin luomaan harmonisen, persoonallisen ja toimivan kokonaisuuden mielenkiintoisilla yksityiskohdilla.  

Yrityksen toimitiloja suunnitellessani käytän samoja lähtökohtia kuin kotien suunnittelussa, mutta asukkaiden persoonan tilalla hyödynnän yrityksen imagoa, visioita sekä arvoja.  

Yhteystiedot

Ota yhteyttä niin luodaan teille unelmien koti tai tila!

bottom of page